Najava tečaja Viscera

Poštovani kolege osteopati, osteopatski praktičari i polaznici edukacijskog programa visceralne osteopatije,

pozivamo vas na 4-dnevni modul „Osteopatski integrativni pristup obradi probavnog sustava (jednjak, želudac, jetra i žučni mjehur)“ koji će, uz asistenciju Gordane Vešligaj Kos DO, održati Sandra Lois Gutierrez DO, španjolska osteopatkinja specijalizirana za disfunkcije fascijalnog i visceralnog sustava. Modul će se održati od četvrtka 1.12. do nedjelje 4.12.2022.godine u velikoj dvorani Kolodvorska 96, Velika Gorica sa početkom u 8:00 h. Cijena modula je 4000,00 kn a prijave su u tijeku do popune mjesta (25 polaznika) na mail maka.goga1@gmail.com  ili taichi83@gmail.com, te na 098176665. Kontakt osobe Gordana Vešligaj Kos ili Tajana Brmbota. Modul će se odvijati na engleskom jeziku uz prijevod. Uvjet prisustvovanja modulu je položeni ispit iz Osteopatske obrade mišićno koštanog sustava i dio je obavezne nastave za polaznike visceralne grupe.

Sandra Lois GutierrezDO uz opsežno kliničko i nastavno iskustvo, predaje u nekoliko zemalja kroz Belgijsko-španjolsku školu za osteopatiju (FBEO), u kojoj također obavlja akademske i nastavne koordinacijske funkcije.

Njezina vizija osteopatskog pristupa je integracija svih tjelesnih sustava (mišićno-koštanog, visceralnog, neuroendokrinog, neuromeningealnog, vaskularnog…) i terapijskog pristupa minimalne i precizne intervencije na elemente odgovorne za odgovor neurofiziološke prilagodbe pacijenta.

Poslijediplomska edukacija:

Završila je Akupunkturu na Sveučilištu tradicionalne kineske medicine u Šangaju.

Mag.sc. Biomehanike, Papinsko sveučilište Comillas;
Mag.sc. pelviperineologije, Sveučilište Castilla-la Mancha;
Specijalista visceralne osteopatije, ginekologije i opstetricije
Savjetnik za akademsku koordinaciju i profesor osteopatije na FBEO-EORA International (Španjolska, Brazil, Meksiko, Argentina).